Winkel Huub Herenmode
Onze zaak In Susteren

Alice Mode en Huub Herenmode

Dames en Mannenmode voor uit en thuis

Openingstijden:

Dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

 

 

Alice Mode en Huub Herenmode is een jong en dynamisch bedrijf met al meer dan 30 jaar ervaring in de detailhandel. Onze winkel is opgezet voor de vrouw en de man die weet wat zij/hij wil. Vlotte, goedzittende maar toch ook elegante mode voor elke gelegenheid. Alice Mode voert de bekende  merken Brax, Robell, Portefiori en Rabe. Huub Herenmode voert de bekende merken als Brax, Baileys, en CasaModa. Merken die garant staan voor kwaliteit en exclusiviteit voor een hele redelijke prijs.  

Vanwege de Lockdown geven we op alle damesschoenen 50% korting. Bestel via de webwinkel of neem contact met ons op. Geef modelnummer en maat door en we sturen de schoenen naar U toe.

Binnen een straal van 10 kilometer leveren we GRATIS de schoenen bij U af.

Verder kunt U weer WINDOWSHOPPEN in onze winkel. We hebben, zowel bij Huub Herenmode alsook bij Alice Mode veel artikelen in de etalage hangen. Deze artikelen zijn genummerd en geprijsd. Vanwege de plotselinge Lockdown geven we op alle artikelen in de opruiming 50% KORTING.Geef  het artikel met het bijpassende nummer en de gewenste maat aan ons door. U kunt dan het artikel komen ophalen in de zaak of gratis laten brengen. Brengen doen wij binnen een straal van 10 kilometer. De etalages zullen regelmatig vernieuwd worden, zodat er altijd iets nieuws hangt. Zoekt U iets speciaals bel of mail dan even. We helpen U graag.


Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u altijd, vrijblijvend, contact met ons opnemen. 
Ons telefoonnummer is: 046-4395506. Het emailadres is: info@huubherenmode.nl